Szerző Téma: Google  (Megtekintve 677 alkalommal)

bgyenes

  • Newbie
  • *
  • Hozzászólások: 545
    • Profil megtekintése
    • http://www.scalemodels.hu
Google
« Dátum: Dátum: 2013. Március 25. Idő: 08:51:23 »
Sziasztok!

Mint ahogy azt gondolom mindenki, aki ide látogatott észrevette, hogy márc. 11 óta egy google figyelmeztető üzenet fogadja... Nagyon örültem a dolognak... Elsőre még komolyan is vettem, ezért egy keresést engedtem a teljes tartalomra semmi. Majd ráengedtem egy vírus keresőt, semmi. No ekkor kicsit mérges lettem. János is próbált megoldást találni a dologra, ezúton is köszönöm Neki a segítséget!

Az első kérésemre, hogy ismét futtassanak le egy scan-t az oldalon, mert véleményem szerint semmi nincs rajta, ami problémát okozna, eredménytelen volt. Továbbra is maradt az üzenet. Tegnap kénytelen voltam nulláról újrahúzni az oldalt. Ez azért is hálás feladat, mert megint lehet nekiállni átbogarászni, hogy minden stimmel-e.

Mára - ne kiabáljuk el - úgy nézem eltűnt a figyelmeztető üzenet. Tegnap ismét kértem őket, hogy a már üres tárhelyre ugyan már engedjenek rá egy vizsgálatot. 

A rendszer nagyjából felállt. Most töltöm vissza azt a rengeteg csatolmányt... Utána megpróbálom az általam módosított kódot is visszaépíteni.

A türelmeteket és megértéseteket köszönöm!

Balázs